Ouders die deelnemen aan de SKION LATER Studie

6-12-2018

06-12-2018 door info@skionlaterstudie.nl

Voor de SKION LATER Studie deel II worden in sommige gevallen ook ouders uitgenodigd. Ouders van minderjarige kinderen (12-18 jaar) worden gevraagd om vragenlijsten in te vullen over hoe het gaat met hun zoon/dochter op sociaal en emotioneel vlak. Ouders van survivors van 18-30 jaar worden gevraagd om een aantal vragenlijsten in te vullen over hoe het met hen zelf gaat op sociaal en emotioneel vlak.

Door het invullen van de vragenlijsten is het mogelijk dat u zich bewust wordt van gevoelens die de ziekteperiode van uw kind bij u oproept. Als u daarover met iemand wilt spreken, adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts.

Indien u behoefte heeft aan lotgenoten contact, dan kunt u contact opnemen met de VOKK en/of VOX, het netwerk voor survivors van kinderkanker.

Als u vragen heeft over de SKION LATER Studie, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de onderzoeker. De contactgegevens van het lokale studieteam vindt u in de informatiebrief die u van ons heeft ontvangen en op de SKION LATER Studie website: https://www.skionlaterstudie.nl/meedoen/onderzoekslocaties/